mulligan_1709_header.jpg

Personal sökes

Personal sökes för omgående anställning.

Ring Thomas direkt 0705 44 01 66

Kendra Silvio vann på Åby

Foto: Sidmakarn.

KENDRA SILVIO tog årets första seger till stallet 2018 i går kväll på ÅbyTravet. Efter ett fint lopp i rygg på ledaren spurtade hon till säkver vinst på tiden 1.16,0/2660 m och segerpreminen var 35.000 kr. Stort grattis till ägaren Stall Silvio.

Mys o bus med Thomas, v52

God fortsättning på 2018, så här på Nyårsdagen. Och, året kunde inte ha slutat bättre för min del. Het rätt, jag tänker på framgångarna i V75 på Halmstad.
 
Två V75-segrar och 357.000 kronor inkört – och som grädde på moset; 4-1-seger för Rögle.
Utan tvekan en fantastisk lördag på årets näst sista dag, ja ett perfekt avslut för mig och visst var det skoj för Sofia Aronsson att hennes Legoholm Zon tog sin andra raka seger med mig i sulkyn och att Roger Perssons Västerbo Exact fick vinna i överlägsen stil när han tog årets första V75-seger i det åttonde försöket.

Läs mer...

Mys och bus med Uhrberg v 50

Propulsion är Sveriges stora hopp i Prix d´Amerique, min sköna seger med 3-årige Cobbys Olifant i onsdags, Adrian Kolgjini testad positiv för kokain och avstängd i tre månader, min resa med fotbollsproffset Jonas Olsson i England – ja, där har ni något av det som bjuds på i veckans mys och bus.
 

Läs mer...

Seger för Cobbys Olifant

Foto: Mikael Rosenquist / MiRo Media

Det blev en säker seger för COBBYS OLIFANT igår kväll på Jägersro som från andra utvändigt tog sig fram till säker vinst före Mohikaner med Joakim Lövgren.
– Verkligen skönt att han fick vinna lopp som treåring. Han har gått många bra lopp. Jag tyckte det gick väl fort, men det var överpace på loppet. Det är en väldigt snygg och fin häst som ännu inte tar det så allvarligt med tävling, men han kommer. Väldigt fin där hemma också, sa Thomas Uhrberg om Cobbys Olifant som ägs av Stall Cobby’s. Vinnartiden blev 14,0a/1640 m och segerpremien var 30.000 kr.

Sida 1 av 53