header_1606_1.jpg

Oscar vann med Navigator Face i Halmstad

En nöjd Oscar Uhrberg efter en perfekt styrning bakom Navigator Face som avgjorde säkert till seger i lördagens nionde lopp på Halmstad. Stort grattis till ägarna Navigator Face HB, Landskrona och skötaren Linn Strandqvist! Förstapriset var blygsamma 10.000 kr men gav värdefulla startpoäng.

Veckans mys och bus, v44

Nuncio får en sexa för insatsen vid V75-segern på Bergsåker – det på en 10-gradig skala.
Jag får en fyra i betyg för mitt V75-förslag som gav fem rätt. Ja, det var inte direkt smart av mig att singelstrecka Global Trackmaster och Izzy ...

Nåja, det är bara att ta nya tag och närmast väntar ju en helg med V75 båda lördag och söndag, det på Sundbyholm i Eskilstuna. Mitt stora mål då är att försöka vinna Breeders´Crown med Mulligan.

Läs mer...

Veckans mys och bus v43

Två V75-vinster denna lördag på ett blåsigt Jägersro – ja, det är en skön kick inför söndagens Breeders´Crown-semifinaler med Mulligan.
 
Om ni kan spika? Absolut. Jag kör nämligen i hyfsat flyt – och Mulligan är riktigt bra för klassen!

Läs mer...

Helg-mys och bus med Uhrberg v 41

Sju rätt på lilla V75-systemet på Åby gav 1.216 kronor i ren vinst men mitt stora system gick med förlust – ja, det går inte att ha mer än sju rätt och utdelningen kan jag inte styra ...

Denna lördag har varit intensiv. Upp tidigt på morgon, full fart i stallen innan avresan till Åby med Rapide du Pommeau, två V75-lopp, hemma kring 20.30 och sedan direkt på 50-årskalas. Ja, jag hoppas att det blir en trevlig fest och att man får sova ut på söndag, i varje fall till åtta ...

Läs mer...

Mys o bus med Uhrberg v40

Helg-mys och bus med Uhrberg

 Så det kan bli; Candy la Marc vann Oaks i söndags på Solvalla och från samma uppfödare köpte jag Music la Marc – mamma till stallets framgångsrika Mulligan.

Jag känner Lars Marcussen, uppfödare och ägare till Candy la Marc och den danske amatören knuten till banan Billund är väl värd den här stora framgången. Segern var värd 1,6 miljoner kronor och det är mycket pengar, fast det är också en riktig kick för Lars uppfödningar. Candy la Marc är nu med i historieböckerna och Lars kan också peka på att hans uppfödning Music la Marc bland annat har den framgångsrika dottern Mulligan.

Läs mer...

Sida 1 av 52