mulligan_1709_header.jpg

Veckorapport Team Rögle v16


 
Han hade lätta aluminiumskor, har känts fin i jobb och jag andades försiktig optimism, men i loppet fanns det inget tryck i honom. Han sprang mest med där bak i fältet och såg väl allmänt fin ut men helt utan sting. Sjuk? Vem vet, men vi kommer givetvis gå igenom Untouchable In och se om det var något som låg bakom den klena insatsen.
 
Det försvann en etta, så nu har han bara 135 startpoäng. Om vi inte finner några fel är det bara att fortsätta att träna och försöka hitta den nyckel som gör att han börjar prestera.
 
Quiz Töll jobbar på för fullt och hon tränar helt okey. Målet är V75-start på Åby den 29 april, det i Klass II-loppet med 100.000 kronor till vinnaren. Distansen är 2140 och det är autostart, vilket jag tycker är klart positivt.
 
Startanmälan är på söndag den 23 april och ni kan gå in på travsport.se under eftermiddagen och via tävlingskalendern under rubriken Komp.lista se om hon kom med och vilka hon ska möta.

Spårlottningen görs senare under dagen och någon gång vid 19-tiden kan ni se vilket spår Quiz Töll fick. Eventuellt kan det bli något senare då det också är final i Olympiatravet och i slutfasen av anmälning till det loppet kan det hända en del – och det påverkar givetvis när V75-startlistan offentliggörs.
 
Vi i Team Rögle ligger på tionde plats i Rikstravet och det är en bra bit upp till ledande Team Frölunda. Hopplöst? Absolut inte. Vi har ju Quiz Töll och hon har kapacitet att prestera bra i V75. Förutom starten på Åby har vi två månader på oss att jaga segrar och fina pengar, så det är långt ifrån kört för oss att ta oss till toppskiktet.
 
Mvh
Thomas Uhrberg