header_1606_4.jpg

V75 final för Quiz Töll


 
I dag fredag joggade Quiz Töll lite lätt och allt kändes bra.
På lördag klockan 03.30 lämnar Quiz Töll ranchen i Munka-Ljungby för färd mot Solvalla i en specialinhyrd 2-hästarsbuss.
 
Hon kommer fram i god tid, vi har god tid att förbereda oss och Quiz Töll får också känna på Solvalla-banan liksom trycket från publikplats innan det är dags för defilering och provstarter.
 
Taktik? Ja, starten är viktig och får vi en hygglig position i andra spår i hyggligt hårt tempo räknar jag med att hennes speed kan fälla många motståndare till slut.
 
Guiden har rankat Quiz Töll femma och hon finns med på deras V75-system. Ronden spikar National Prince på sitt system och Quiz Töll är rankad fyra. Expressen har henne som femma i rankingen och de har tre hästar med på bongen medan Aftonbladet har henne som fyra och på systemet streckar tidningen sju hästar. Micke Nybrink skriver så här; Quiz Töll får ni inte missa. Hon är fortfarande mystiskt underskattad.
 
Ja, jag hoppas att han får rätt – alltså att Quiz Töll vinner till ett bra odds och rensar rejält i kuponghögen.
 
Vi har redan börjat sälja andelar vad det gäller Quiz Töll, det för 6000 kronor per andel. Redan första dagen tecknade sig tio personer och jag hoppas att vi når upp till hundra andelar, alltså 600.000 kronor. Auktionen är den 3:e juli och det är omöjligt att säga hur mycket Quiz Töll kommer att gå för, men jag vill väldigt gärna ha kvar henne i min träning efter det att Rikstravet är över.
Så, ju tidigare ni köper en andel, desto bättre är det. Och, jag skulle tro att Quiz Tölls insats i denna V75-final kan spela stor roll på hur mycket hon kommer att säljas för på auktionen.
 
Mvh
Thomas Uhrberg