pommeau_header.jpg

Quiz Töll är i vår ägo och vi är många!


 
Ni är många som är med och äger Quiz Töll. Exakt hur många och hur mycket pengar det finns i ”kassan” återkommer vi till, men mitt mål att få in 600.000 kronor, alltså hundra andelar för 6.000 kronor styck, överträffades med råge.
 
 Jag är oerhört glad över att intresset varit så stort. Det visar att svensk travsport verkligen lever när så många landet runt vill vara med och deläga Quiz Töll.
 
Allt är bra med Quiz Töll. Hon var väl så där i ett jobb efter Eskilstuna-starten, men i fredags var det gamla goda Quiz Töll i ett jobb; pigg, glad och riktigt fin.
 
Nu har det gått drygt en halvtimme efter auktionens slut, men visst har jag tänkt på en kommande start för Quiz Töll. Tävlingsdebuten för Quiz Töll och för ni nya som nygammal ägare kan bli under trippeltravet på Axevalla 21 till 23 juli.
 
Jag återkommer om det, liksom om hur vi ska lägga upp informationen på bästa sätt för att alla ni ägare ska kunna följa Quiz Töll i träning och tävling.
 
Quiz Töll blev den näst dyraste hästen på auktionen, där Sphinx d´Inverne kostade mest – 450.000 kronor. Köpare var Thomas Madsen, som alltså behåller sin rikstravhäst i stallet. Tredje mest dyrast var Donatella Center och där blev slutbudet 360.000 kronor.
 
Siktet var ju helt inställt på att köpa Quiz Töll men jag handlade också Team Rögles andra häst, alltså Untouchable In. Det för 48.000 kronor. Han kommer att gå vidare till några intressenter som vill ha honom och prislappen är helt okey.
 
Jag vill ta tillfället i akt och tacka alla er i Team Rögle som varit med på den här resan i Rikstravet. Det kom cirka 400 personer när vi hade öppet hus, vi slutade fyra i Rikstravet, Quiz Töll sprang in 236.000 kronor och hon och Untouchable In inbringade 448.000 kronor vid försäljningen. På en skala från ett till tio är det väl en åtta, tycker jag – och då har jag inte räknat med alla era upplevelser när hon tävlat ...
 
Och, jag utgår ifrån att många av er som var med i Team Rögle nu är med på Quiz Töll – ja, det ska bli intressant att få gå igenom ägarlistan de närmaste dagarna.
 
Mvh
Thomas Uhrberg