header_1606_1.jpg

Quiz Töll för het – nu snorig ... 
Quiz Töll skötte sig bra bakom bilen, men det blev dödens och då jag inte ville köra invändigt blev det ett offensivt upplägg. Vi fick dock svar av ledande Yippie Chic och Mikael J Andersson. Och, då blev Quiz Töll alltför het – och första varvet travades efter mycket snabba 1.11,4.
Givetvis blev Quiz Töll mycket trött till slut med galopp som följd. För att ta det säkra före det osäkra gick vi igenom Quiz Töll i torsdags och vi fann inga fel.

Hon blev dock snorig i måndags och dras med en liten förkylning, något vi haft till och från i stallet. Mulligan, som var tvåa i försöket till StoChampionatet och fyra i finalen, har också varit nedsatt av förkylningar precis som flera andra hästar i stallet.

Nu kommer Quiz Töll att få ta det lugnt ett tag, dels för att insatsen i söndags tog en hel del energi, dels för att hon är lite snorig.

Hon har trots de två galopp-loppen på slutet 2110 poäng, så det är inga problem att matcha henne. Däremot vill jag komma rätt med henne efter de två misslyckade insatserna. Kapaciteten är det inget fel på, men hon har en tendens att bli väl het och just den delen måste vi finna en lösning på.
 
Mvh
Thomas Uhrberg