header_1606_3.jpg

V75 i sista stund - Bjerke

Lionel NO matchas för Prix d´Amerique fast på Bjerke kan han få stryk av Zenit Brick med Björn Goop. Ja, jag chansspikar och jag tror också mycket på Nobel Amok med Bergh.
Spännande med just Robert Bergh, inte bara för att hans träningsstall är Sveriges mest framgångsrika i år med närmare 25,14 miljoner när detta skrivs. Fast en viss Björn Goop skuggar och han är inte långt efter med 24,96 miljoner.

Läs mer...

V75 i sista stund 11 nov

Seger i V86 men jag fick hård kritik av experter, jag var rätt ute när det gällde Nuncio och vilken läcker travhelg vi har framför oss. Ja, jag ska ta det i tur och ordning.
 
Micke Nybrink och Anders Malmrot dömde i direktsändningen av V86 i onsdags ut min kuskinsats bakom vinnande Mitos Gold.
Ja, det var inga snälla ord som sades har jag fått berättat för mig – men visst var de två experterna rätt ute!
Jag var dåligt påläst och skulle givetvis ha kört för att överta ledningen från högoddsaren No Gelt Face. Nu blev det i stället dödens och Mitos Gold svarade för en 5-stjärnig insats, inte jag.

Läs mer...

V75 i sista stund - Bergsåker 4 nov

Nuncio kan vara på väg att kopiera Maharajahs väg till vinst i Prix d´Amerique. Ja, det är faktiskt skrämmande lika hur Nuncio presterat som Maharajah den senaste tiden – ja, se upp!

Söndagen den 26 januari 2014 vann Maharajah Prix d´Amerique till nästan tio gånger insatsen.
En underdog slog till och sprang in exakt 4.061.970 kronor denna dag.

Läs mer...

V75 i sista stund Jägersro 28 oktober

En har rena motorvägen framför sig, för den andre är det en svårbemästrad crossbana som väntar. Ja, Jan-Olof Molin på Halmstad och Anders Malmrot på Solvalla är två nya sportchefer med olika förutsättningar – tycker jag ...

Jag känner Jan-Olof Molin väl sedan 20 år tillbaka och han är den perfekta efterträdaren till den avgående sportchefen René Jensen.

Läs mer...

V75 i sista stund Örebro 21 okt

Raka spåret för Nuncio på vägen till Paris – eller blir det problem i Örebro ...? Jag tror på Stefan Melander och Nuncio, så det blir spik.
Egentligen är Örebro bara en ”hållplats” på Nuncios väg till Paris. Han har ett lopp i kroppen efter lång tävlingsvila och formen är kring 60 procent, sägs det.
Visst kommer Örjan Kihlström att prova för ledning med Tobin Kronos, men han har nog inget emot en ryggresa på Nuncio.
I klartext; missar Nuncio att hålla ledningen första 100 lär han komma ut och därmed också att få överta.

Läs mer...

Sida 1 av 51