pommeau_header.jpg

Mys o bus med Thomas, v48

Klockan är strax efter åtta på lördagskvällen och jag är på Kastrup, snart går planet till Paris – och i morgon 15.45 är det dags; Rapide du Pommeau och jag ska ut i ett 18-hästarsfält på Vincennes.
 
Jag har sagt det tidigare och gör det igen, det ska bli spännande. Tidigare har jag tagit några tränarsegrar med Top Ten i Frankrike, ja det blev två vinster på Vincennes med Pierre Levesque och Nicolas Roussel som kuskar, båda gångerna till klart hyggliga odds. Top Ten vann ytterligare ett lopp i Frankrike och det blev totalt närmare 900.000 kronor in.

Läs mer...

Mys o bus med Thomas, v47

Malmö eller Paris nästa helg, Jägersro eller Vincennes – eller kan det bli båda två? Ja, än är det inte bestämt men klart är att jag ska köra Rapide du Pommeau på Vincennes nästkommande söndag, om han kommer med.
 
Lördag den 2 december arrangerar min hemmabana Jägersro V75 med Svensk Uppfödningslöpning för 2-åringar som omgångens clou och på söndag har Vincenne ett passande lopp för Rapide du Pommeau. Siktet är inställt på det loppet, så jag får se hur det blir med V75 på lördag.
 

Läs mer...

Veckans mys och bus, v44

Nuncio får en sexa för insatsen vid V75-segern på Bergsåker – det på en 10-gradig skala.
Jag får en fyra i betyg för mitt V75-förslag som gav fem rätt. Ja, det var inte direkt smart av mig att singelstrecka Global Trackmaster och Izzy ...

Nåja, det är bara att ta nya tag och närmast väntar ju en helg med V75 båda lördag och söndag, det på Sundbyholm i Eskilstuna. Mitt stora mål då är att försöka vinna Breeders´Crown med Mulligan.

Läs mer...

Oscar vann med Navigator Face i Halmstad

En nöjd Oscar Uhrberg efter en perfekt styrning bakom Navigator Face som avgjorde säkert till seger i lördagens nionde lopp på Halmstad. Stort grattis till ägarna Navigator Face HB, Landskrona och skötaren Linn Strandqvist! Förstapriset var blygsamma 10.000 kr men gav värdefulla startpoäng.

Veckans mys och bus v43

Två V75-vinster denna lördag på ett blåsigt Jägersro – ja, det är en skön kick inför söndagens Breeders´Crown-semifinaler med Mulligan.
 
Om ni kan spika? Absolut. Jag kör nämligen i hyfsat flyt – och Mulligan är riktigt bra för klassen!

Läs mer...

Fler artiklar...

  1. Helg-mys och bus med Uhrberg v 41
  2. Mys o bus med Uhrberg v40
  3. Mys och bus v 38
  4. Mulligan vann i Kalmar

Sida 1 av 104