header_1606_playingtua.jpg

Quiz Töll till vintervila

Allt är bra med Quiz Töll efter veterinär-behandlingarna och hon är pigg i träning, men det blir ingen mer start i år som det ser ut nu.
Ja, beroende på hur hon fortsättningsvis sköter sig i träning och hur banorna ser ut framåt januari/februari avgör när hon kommer ut för första gången 2018.

Quiz Töll var framgångsrik i Team Rögles färger med en V75-seger och en tredjeplats i V75-finalen som det häftigaste i min regi, men i de fyra senaste starterna har framgångarna uteblivit.
Hon galopperade ju i långloppet i oktober som hårt betrodd och blev behandlad efter den insatsen. Nu ser allt bra ut och jag har nu några månader på att få henne fit for fight och förhoppningsvis i samma fina klass som hon visade i V75-loppen. 


Jag tror mycket på henne och 2018 kan bli ett intressant år, fast det gäller att komma rätt från början. I dagsläget har hon ju bara 627 poäng och det är en tredjeplats i V75-finalen värd 50.000 kronor som står på spel i poängjakten  i nästa start. Tufft.

Till alla er ägare vill jag passa på och önska er en trevlig helg. Inte God jul och Gott Nytt År, utan det tar vi de sista veckorna i december. Jag har ju planerat in fler rapporter om hur det är med Quiz Töll, det i mitten av december och så dagarna före julafton. Förhoppningsvis då med några bilder på Quiz Töll i sin hemmamiljö, både i stall och i träning.
 
Mvh
Thomas Uhrberg