mulligan_1709_header.jpg

V75 i sista stund - Bjerke

Lionel NO matchas för Prix d´Amerique fast på Bjerke kan han få stryk av Zenit Brick med Björn Goop. Ja, jag chansspikar och jag tror också mycket på Nobel Amok med Bergh.
Spännande med just Robert Bergh, inte bara för att hans träningsstall är Sveriges mest framgångsrika i år med närmare 25,14 miljoner när detta skrivs. Fast en viss Björn Goop skuggar och han är inte långt efter med 24,96 miljoner.

Läs mer...

Oscar vann med Navigator Face i Halmstad

En nöjd Oscar Uhrberg efter en perfekt styrning bakom Navigator Face som avgjorde säkert till seger i lördagens nionde lopp på Halmstad. Stort grattis till ägarna Navigator Face HB, Landskrona och skötaren Linn Strandqvist! Förstapriset var blygsamma 10.000 kr men gav värdefulla startpoäng.

V75 i sista stund 11 nov

Seger i V86 men jag fick hård kritik av experter, jag var rätt ute när det gällde Nuncio och vilken läcker travhelg vi har framför oss. Ja, jag ska ta det i tur och ordning.
 
Micke Nybrink och Anders Malmrot dömde i direktsändningen av V86 i onsdags ut min kuskinsats bakom vinnande Mitos Gold.
Ja, det var inga snälla ord som sades har jag fått berättat för mig – men visst var de två experterna rätt ute!
Jag var dåligt påläst och skulle givetvis ha kört för att överta ledningen från högoddsaren No Gelt Face. Nu blev det i stället dödens och Mitos Gold svarade för en 5-stjärnig insats, inte jag.

Läs mer...

Veckans mys och bus, v44

Nuncio får en sexa för insatsen vid V75-segern på Bergsåker – det på en 10-gradig skala.
Jag får en fyra i betyg för mitt V75-förslag som gav fem rätt. Ja, det var inte direkt smart av mig att singelstrecka Global Trackmaster och Izzy ...

Nåja, det är bara att ta nya tag och närmast väntar ju en helg med V75 båda lördag och söndag, det på Sundbyholm i Eskilstuna. Mitt stora mål då är att försöka vinna Breeders´Crown med Mulligan.

Läs mer...

Quiz Töll åter behandlad

I onsdags var åter Quiz Töll på besök hos veterinären Jonas Tornell och hon var bättre, men inte tillräckligt bra så hon är åter behandlad.

Hon ska vila en vecka och sedan får vi se hur hon är i aktionen efter de behandlingar Quiz Töll nu fått, dels i båda framknäna, dels i höger bakben.

Jag räknar med att hon kommer att vara så pass bra att vi ska kunna börja träna henne lite lätt. Och, som jag nämnt tidigare räknar jag med att Quiz Töll ska göra en och annan start till innan hon får gå till vintervila.

Flera av stallets hästar har vaccinerats denna vecka, så det kommer att bli klart färre starter för stallet de kommande veckorna.

Sida 1 av 103